I am not gona give up!

Publicerat den 2014-10-16 - klockan 10:26:19

Idagsidan

Nu har jag svenska lektion och sen matte för att sen kunna avsluta med en tyska lektion + glosor. Jag slutar halv fem och då ska jag gå på stan för att köpa nya byxor och sen åka hem äta middag, plugga och fixa stallet 😁 Härlig dag!
 
Publicerat den 2014-10-15 - klockan 12:36:32

Min älskade prins!

Nu har jag entligen fått min nya mobil och den är grymt bra med alla fineser den har och så jäkla grym kamera ifrån mot min gammla mobil. Det var länge sen jag skrev något nu men allt har inte varit bra! I skolan får det bra och vi kämpar på. Men det är på häst frontetn det inte är så bra. Mazze var jätte konstig förra vecka så har tagit det väldigt lugnt denna vecka och i går red Jag och Cissi honom och jag kännde fortfarande att han inte var sig själv och idag så fick vi svaret. Inte kul!
Massören var här igen. Hon kunnde se en förbättring med det sneda bäckenet men allt annat var sämmre. Hela rumpan är stel och spänd och kan inte hjälpan honom att tryck framot i steget så det blir som om han släppar sig fram med frambena ungefär. Idag fick han först lite igångsättning av leder och liniment och då kunnde vi ses att han ömmade i ljumsken och bakknät. Sen fick han lite akupunktura och då vissade han i korset, länden och höften! Så om han inte svarar posetivt på denna behandling finns det inget hon kan göra! Så då måste vi åka till en klinik och kolla igenom hela honom. Finns risk för Aktros!
 
Väldigt rörigt inlägg men orkar inte skriva om eller förbättra det!
 
Som han har kämpat för mig! Mitt hjärta! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat den 2014-10-12 - klockan 17:00:46

Hur häftigt!

 
Vid tiden 4.50 skrek jag ;-) 
Publicerat den 2014-10-06 - klockan 16:37:54

Jävlig Dag

Red Mazze idag vilket gick jätte dåligt..! Han lyssnade inte, var väldigt nervös och man kännde verkligen sneheten eller vad det nu här, blev riktig ledsen under turen. Älskade Mazze! Man brukar kunna känna snedheten i början men efter att han har blivit varm och mjuk i lederna så brukar den försvinna men idag var det helt för jävligt! Bli så himmla ledsen och deppig då jag inte vet hur Mazze känner av det eller om det gör ont. Massören kommer nästa söndag och så får vi höra vad hon säger annars ringa jag kliniken och bokar en tid för genomgång och blodprov! Tänker rida lite lätt imorgon och känna om det känns då också och om det gör det får det bli en promenad vecka. 
 
Annars då så är det bra, ska rida Duell och även Cobben i helgen vilket är kul! Måste även plugga då jag har prov på måndag och anndra läxor. Ska också räkna på hö analysen städa rummet och förbereda för höst lovet! 
 
 
 
 
 
 
Publicerat den 2014-10-04 - klockan 22:19:31