Jävlig Dag

Red Mazze idag vilket gick jätte dåligt..! Han lyssnade inte, var väldigt nervös och man kännde verkligen sneheten eller vad det nu här, blev riktig ledsen under turen. Älskade Mazze! Man brukar kunna känna snedheten i början men efter att han har blivit varm och mjuk i lederna så brukar den försvinna men idag var det helt för jävligt! Bli så himmla ledsen och deppig då jag inte vet hur Mazze känner av det eller om det gör ont. Massören kommer nästa söndag och så får vi höra vad hon säger annars ringa jag kliniken och bokar en tid för genomgång och blodprov! Tänker rida lite lätt imorgon och känna om det känns då också och om det gör det får det bli en promenad vecka. 
 
Annars då så är det bra, ska rida Duell och även Cobben i helgen vilket är kul! Måste även plugga då jag har prov på måndag och anndra läxor. Ska också räkna på hö analysen städa rummet och förbereda för höst lovet! 
 
 
 
 
 
 
Publicerat den 2014-10-04 - klockan 22:19:31

så jobbigt när ridningen inte blir som man vill, men det är bara att ta ett steg tillbaka och kolla vad man kan ha gjort för fel själv och sedan gå tillbaka till det steget och ta tag i det igen :D fin häst!

Svar: Ja :-)
Linnéa Hammarqvist

2014-11-08 » 19:46:11

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din email:


Din blogg:


Din kommentar:

Trackback