On the way home to me..

Is Nokia Lumia 1020 + skins!
 
 
Publicerat den 2014-09-30 - klockan 06:07:00

Too much things to do and so little time!

Har nu inte blogg på länge men har haft ganska mycket i skolan och hemma! Har nu skickat in en inlämnings uppgift bara fyra uppgifter kvar, men får fixa det imorgon då jag inte orkar nu. I skolan idag har vi haft en jätte jobbig intervall träning, den var så hemsk! Sen red jag också efter skolan på Duell, en tjej i stallets häst. Duell är väldigt hög säker en bit över 1.70 cm, så ganska så stor skilland ifrån mot Mazze på 1.43 cm. Iallafall så gick ridturen bra och både ryttar och hästa var ganska nöjda efter ridturen :-D
 
Imorgon så ska Mazze ridas och jag tror att vi gör det ner på ängen med lite galopp och lydnad. Hoppas att det går bra! Måste även jobba matte, skriva klart i engelskan och göra en tyska uppgift. Ska även föröska hinna blogg till er :-D 
 
 
Publicerat den 2014-09-29 - klockan 20:02:55

Ut på äventyr

Nu ska jag till Norrtälje och spendera två tusen två hundra kronor! Vad tror ni jag ska göra? 
Publicerat den 2014-09-27 - klockan 11:27:26

OMG

Den 24 mars 2015 kommer The Script till Sverige!! Jag tror jag dör, måste ha en biljet! Biljeterna släpps imorgon!! 
 
 
Publicerat den 2014-09-25 - klockan 17:09:29

Jävlar

Nu är jag hemma från skolan och tänkte göra läxor men kommer på att jag inte tog med några böcker hem då jag hade bråttom till bussen. Jävla skit! Så ja nu vet jag inte vad jag ska göra, eller jag ska väll till stallet men då det inte är någon hem så kan jag inte komma upp dit och nu regnar det igen. Om det skulle sluta regna så ska jag rida Pluto och Mazze och sen bara njuta av kvällen och gå och lägga mig tidigt! 
 
 
Publicerat den 2014-09-23 - klockan 15:45:31

God morgon

Hej, idag börjar skolan först 10.30 så har haft lite sovmorgon och ska snart ta bussen till skolan för att ha Företags ekonomi och Naturkundskap. Så en helt okej och trevlig dag! Kommer hem runt tre och ska då åka till stallet för att rida Pluto och Mazze. Om Syster hänger med så går vi nog till paddocken. Pluto ska tränan lite lydnad och att han hittar rätt rymnt i traven då han är ganska obalanserad! Mazze ska jag känna hur han känns då han var så konstig i förr gåt!
 
Hoppas på att inte komma hem alldelses för sent då jag har läxor som måste göras! 
Vi hörs!
 
 
Publicerat den 2014-09-23 - klockan 09:33:16

Baltazar aka Pluto

I går red jag en annan häst i stallet då hon är bortrest. Han heter Baltazar men kallas för Pluto och är fem år gammal tror jag, ganska så grön i ridningen då han inte kan galoppen än! Vi red runt lite i en hage för att känna hur han känndes och sen var det första gången jag red honom och han känndes som en trevlig individ men en härlig inställning till arbete. Han är ganska nervös och rädd för saker men är lugn om han får arbeta i fromen och då lysnnar han också bra! 
Hade tänkt rida honom idag, men då det är världens storm ute så står jag nog över så det får bli imorgon istället. Mazze ska också ridas imorgon då han var väldigt konstig och ville inte gå fram igår så får sen hur han känns imorgon! 
 
Ska föröska förbättra bloggningen! 
Baltazar-Pluto 
 
 
Publicerat den 2014-09-22 - klockan 16:46:07

Hej, igen!

Har inte bloggat på några dagar nu men nu så är jag tillbaka. Mazze vilade igår då jag var på en föreläsning i Stockholm. Dagarna inna red vi på ängen och tränade lydnad vilket gick bra vi galopperade också och försökte med formen också vilket gick lite sämre, men bättre lycka nästa gång!
 Idag ska han nog också få en tur på ängen med lite lydnad och trickträning :-D
 
Skolan har gått bra och det är ganska lugnt just nu men det lär nog bli ganska mycket när det börjar komma igång ordentligt! Men det blir nog kul :-)
Imorgon blir det filmkväll hos kompisarna från grundskolan!
 
 
 
 
Publicerat den 2014-09-18 - klockan 15:14:58

Right now!

 
 
Publicerat den 2014-09-16 - klockan 21:21:16

Halv tolv

God morgon, vaknde först halv tolv idag, vilket var väldigt skönt! Har nu på förmiddagen ätit frukost som bestod av rostat bröd och nutella, fotat min parfym, kolla bloggar och gjort en läxa så nu ska jag snart till stallet. På schemat så står det ridning på stubbåkern för Mazzes del, kanske lite trickträning och sen en välbehövlig duch nu när han är rakad! Ska ta med kameran så kanske kommer någon fin bild lite senare! 
 
Nej, nu ska jag åka så att det inte blir för sent, vi hörs ikväll!
 
 
Publicerat den 2014-09-14 - klockan 13:41:53

First of its kind...

Angående parfymen så är jag inte nöjd med bilder som är längre ner i inlägget men perfymen är jag riktigt nöjd med, den luktar riktigt gott och är svart. Riktigt coolt! 
 
Tears of Belladonna
Crushed heart of tiger Orchidea
With a black veil of Incense
Pulverized Apricot
And the combinative essences of Saffran and Honey Drops 
 
..., this perfume is an innovation in fluid technology.
It´s black like the soul of fame, but invisible once Airborne. 
 
 
 
 
Publicerat den 2014-09-14 - klockan 13:31:01

Syskon träff på Åland

Idag har min pappa haft sykonträff på Åland, vilket var väldigt trevligt och roligt. Det var även allra första gången jag åkte färgan och var på Åland även fast vi inte alls bor långt där ifrån. Färgan var ganska lite och det var väldigt mycket människor. Inne på Taxfreen så hittade jag en parfym så jag köpte (säger imorgon vilken:-P) och även godis och en blåbärslikör som jag tvingade mamma köpa så jag kan spara den till jag får dricka, då den såg så god ut, haha! 
På Åland var det väldigt fin, mycket vatten och berg. Pappas en syster och hennes man har en husvangn där, så där var vi och grillade korv och åt tårta. På vägen hem sen så åt vi middag på båten, A la carté vilket var väldigt gott och man bleb väldigt mät. 
 
Vi åkte ju ganska så tidigt och kom hem sent, så snälla Annette hjälpen mig att mocka och fixa åt Mazze!
 
Det blev en riktigt härlig och varm dag med pappas syskon och mycket skratt! 
Hade kameran med mig så det kommer lite bilder måste bara redigerar några först!
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat den 2014-09-14 - klockan 00:02:43